Article

Em D Em
Miftahul Jannah Laailaaha Illallaah 2x
Am B Em
Laailaaha Illallaah Muhammadurrosullullaah.. 2x

Em D Em

Wong Tuwo Loro Banget Anggone Ngarepake
Em D Em
Putro Putrine Ora Nganti Nguciwaake
Am B Em
Harapane Dadi Wong Kang To'at Ing Pangerane
Am B Em
Cekelan Kenceng Nderek Sunah Thoriqoh Nabine

Em D Em
Miftahul Jannah Laailaaha Illallaah 2x
Am B Em
Laailaaha Illallaah Muhammadurrosullullaah.. 2x

Em D Em

Semono Ugo To'at Marang Poro Gurune

Em D Em
Lan Wong Tuo Loro Mirengake Wejangane
Am B Em
Jejeg Lan Bener Den Dadeake Kebutuhane
Am B Em
Sholeh Amale Mbangun Rukun Ing Poro Ikhwane

Pelukis Hati

Pelukis Hati

Superadmin at Pelukis Hati

Kebaikan dari Kita adalah Kebaikan untuk Kita